Sömnlös i Oslo.

Jag har varit sömnlös i två nätter i rad, jag kan knappt minnas sen jag sov riktigt skönt och många timmar en natt. Min kropp har strejkat och sagt ifrån, jag känner mig slut. Fysiskt och psykiskt.
Magkatarren har kommit tillbaka, inte snäll denna gång. Huvudet vill explodera. Sömnen är som bortblåst. Inatt kröp jag ner hos Kovan klockan fyra, grisen hade lagt sig rakt över sängen, huvudet på min sida och resten av kroppen på sin sida. Han var dessutom omöjlig att väcka, så när jag försökte somna så låg jag alltså med huvudet på mitten av sängen och fötterna utanför sängen. En underbar natt.
Har legat hemma på soffan två dagar. Idag har jag haft The hills marathon. Jag har läst tusen bloggar och jag undrar om alla stora bloggare är tappade i golvet som barn, alla bråkar med alla och alla är bästisar med alla. Jag hade också fått magsår om jag hade hållt på så.

Jag ber till gud om en natt med sömn inatt, imorgon måste jag må bra för jag vill jobba. Har inte träffat Therese sen hon kom tillbaka. Dagarna går sjukt långsamt när man inte gör nåt.

Rasha och Linn, oslo är underbart på våren. När kommer ni? :)
Och jag ska inte sno något av dig Linn :P Miss you guys already.

RSS 2.0